Galatasaray, Alman futbolcusu Lukas Podolski'nin Japonya Ligi takımlarından Vissel Kobe'ya 2 milyon 600 bin Euro'ya transfer olduğunu KAP'a bildirdi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım flaş açıklamalarda bulundu.
Şampiyonluk yarışında rakipleriyle arasındaki farkı her geçen gün daha da açan Beşiktaş, ligde 2017 yılının en başarılı takımı oldu.
Sonucu merakla beklenen Galatasaray-Beşiktaş derbisi bugün oynanacak.
Beşiktaş Galatasaray ile oynayacağı dev derbi öncesinde Avrupa Ligi'nde 3-1 yendiği Hapoel Beer Sheva ile rövanş maçında karşı karşıya geldi
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu heyecanı, yarın oynanacak Bayer Leverkusen-Atletico Madrid mücadelesi ile devam edecek.
Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Tosic'e Beşiktaş yönetimi 175 bin Euro (685 bin TL) ceza verdi.
TFF Hukuk Müşavirliği, Kasımpaşa'yı 2-0 kaybettiği Adanaspor maçında hükmen yenik sayılması için PFDK'ya sevk etti.
Dev derbinin hakemi belli oldu. Ziraat Türkiye Kupasında Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını Ali Palabıyık yönetecek.
Galatasaray’ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera, rekora hazırlanıyor. Şu ana kadar sarı-kırmızılı formayla 185 maça çıkan Uruguaylı file bekçisi, 3 maçta daha forma giymesi durumunda Simovic’in 188 maçlık ’ligde en fazla forma giyen yabancı oyuncu’ rekoruna ortak olacak.
Beşiktaş Kulübü, Kerim'in Birmingham City'ye transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.
Ligde ikinci yarının ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Adanaspor ile 2-2 berabere kaldı.